Képzéseink

Az éppen aktuális workshopjaink, képzési felhívásaink a Nemzeti Fogyatékosságügyi- és Szociálpolitikai Központ Közhasznú Nonprofit Kft (NFSZK)  Aktuális képzéseink pontja alatt találhatóak.

További workshopok,képzések a fogyatékosság tágabb témakörében illetve az autizmus témájában megrendelhetőek, ezekről a Megrendelhető képzések menüpont alatt található bővebb tájékoztatás.

 Az oldalon érhető el a szülők és családtagok számára kifejlesztett Útjelző vagy Címke? - Kérdések, válaszok, ötletek és gyakorlati tanácsok autista gyermeket nevelő családoknak"  című távoktatásos képzésünk jelentkezési felülete. A képzésre a jelentkezés folyamatos és ingyenes. 

 

További kérdés, érdeklődés esetén az aki@fszk.hu elérhetőségen kaphat tájékoztatást. Amennyiben elsőként szeretne értesülni workshopjaink és képzéseink felhívásairól, kérjük kövesse az Autizmus Koordinációs Iroda Facebook oldalát. 


 

 

A képzéseink résztvevői számára a Moodle felületen érhetőek el a képzés tematikái, az előadók diasorai, vizsgafeladatok és további oktatási segédanyagok.

A Tudástár az NFSZK által létrehozott távoktatási felület, melyen többek között a „Autizmus szempontú info-kommunikációs akadálymentesítés a szolgáltatásokban” c. e-learninges képzést is elvégezhetik az regisztrált felhasználók. A felületen található több autizmus témájú film illetve szülő/szakember interjúk, érzékenyítő és módszertani ismereteket átadó videó is. A honlapra regisztráció után lehet belépni.

 

Kép forrása: http://goo.gl/UPGa7J